Порошенко дав команду Холодницькому порушити проти мене справу - Ляшко
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко дав команду Холодницькому порушити проти мене справу - Ляшко

Порошенко дав команду Холодницькому порушити проти мене справу - Ляшко
Джерело:  online.ua

Лідер радикальної партії Олег Ляшко заявив, що голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький ініціював проти нього розслідування за підозрою в незаконному збагаченні на замовлення президента Петра Порошенка.

Про це він заявив під час розмови з журналістами після допиту в НАБУ 25 квітня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію в Facebook.

Читайте також: Ляшко позбувся візи США: в соцмережах жорстко пожартували

"Це не емоції, це політична заява. Коли порушують кримінальну справу, мають бути факти та підстави, - зазначив лідер Радикальної партії. - Я стверджую, що кримінальну справу порушили на замовлення влади, а саме - президента Петра Порошенка, виконав це замовлення Холодницький. Всі вигадані ними факти не відповідають дійсності".

"Ми притягнемо і Холодницького до відповідальності, і тих прокурорів, які виконують незаконне замовлення, - підкреслив Ляшко. - Якщо вони не зможуть навести факти порушень, я вимагатиму відставки Холодницького через зловживання службовим становищем".

Як повідомляв ONLINE.UA, у 2016 році Ляшко у своїй декларації зазначив, що має дві квартири в столиці площею у 367,2 і 95,5 кв м, шість ділянок землі за 210 кв м в Княжичах Київської області, місце для машини, гараж та офіс в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?