У Росії намагалися зірвати концерт Андрія Макаревича
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Росії намагалися зірвати концерт Андрія Макаревича

У Росії намагалися зірвати концерт Андрія Макаревича

Музикант і лідер легендарного російського рок-гурту "Машина времени" Андрій Макаревич повідомив, що у Нижньому Новгороді намагалися зірвати його концерт.

Про це Макаревич розповів на своїй сторінці у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

За словами музиканта, силовики сказали, що в концертному залі бомба.

Читайте також: У Рівному активісти намагалися зірвати концерт Олі Полякової

"Хвилин за сорок в залі почався якийсь рух, мені на сцену передали записку - надійшов дзвінок про вибуховий пристрій, необхідно оголосити антракт на 20 хвилин і ще раз перевірити зал (перед початком концерту його вже перевіряли.) Оголошую антракт (природно про бомбу ні слова), глядачів виводять на вулицю і зал оточує ОМОН. Хлопці з собаками ще раз двічі проходять по залу і радісно повідомляють, що нічого не знайдено (хто б сумнівався), зараз вони підпишуть акт і повернуть глядачів у зал. Проходить 10, 15, 20 хвилин, нічого не відбувається, всі співробітники взяли телефони і на обличчях у них суворий і урочистий вираз. Виявляється, чекають розпорядження начальника УВС міста. Чекаємо і ми. І 800 глядачів на вулиці, які гріються, співаючи наші пісні і йти нікуди не хочуть. Нарешті через півгодини з'являється міцний дядько представляється начальником УВС міста (це я з його слів - він свого не назвав і не пред'явив посвідчення." - розповів співак.

По словам Макаревича, цей "начальник" повідомив, що собака все ж таки знайшла, те що шукала.

"Дядечко повідомляє, що собака все-таки знайшла предмет, який шукала (це називається - присіла) Де, який предмет? "Не ваша справа".", - додав лідер російського гурту.

Як повідомляв ONLINE.UA, днями Макаревич розповів, що йому погрожують та вимагають "негайно полюбити нинішню Росію та самі знаєте кого".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?