Президент ПАРЄ погодився піти у відставку - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Президент ПАРЄ погодився піти у відставку - ЗМІ

Президент ПАРЄ погодився піти у відставку - ЗМІ

В ЗМІ з'явилася інформація щодо того, що президент ПАРЄ Педро Аграмунт погодився піти у відставку за однієї умови.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на статтю "Європейської правди".

Читайте також: Поїздка президента ПАРЄ в Сирію: учасники візиту визнали, що Росія їх використала

За даними видання, 25 квітня було проведено неофіційне зібрання найвищого політичного керівного органа ПАРЄ, "президентського комітету", - президента, генсека асамблеї та лідерів політичних груп.

В рамках засідання Аграмунт начебто погодився звільнити посаду за умови, що йому дадуть зберегти обличчя перед своїм монархом, королем Іспанії.

"27 квітня король Філіп VI має виступити в пленарній залі зі зверненням до асамблеї. І для Аграмунта вкрай важливо, щоби до кінця поточної сесії, в тому числі на виступі короля, він лишався на посаді президента. І керівники політичних груп пообіцяли виконати цю умову – в обмін на добровільну відставку одразу після цього", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, делегація депутатів ПАРЄ і російської Держдуми на чолі з головою ПАРЄ Педро Аграмунтом їздила у Сирію, після чого депутати ПАРЄ офіційно оприлюднили вимогу про відставку Педро Аграмунта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?