Вів себе зухвало та зверхньо: в САП розповіли про допит Ляшка
Категорія
Політика
Дата публікації

Вів себе зухвало та зверхньо: в САП розповіли про допит Ляшка

Вів себе зухвало та зверхньо: в САП розповіли про допит Ляшка
Джерело:  online.ua

Лідера Радикальної партії Олега Ляшка 25 квітня викликали на допит на підставі збору доказової бази щодо ймовірного факту незаконного збагачення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Це не перший виклик політиків та публічних осіб до САП та НАБУ на допити та інші слідчі дії, однак на відміну від шановного народного депутата-радикала, вони не роблять з візитів до антикорупційних органів шоу та не пишуть щогодини пости у соцмережах про політичний тиск та політичне замовлення їх недоторканих осіб", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Порошенко дав команду Холодницькому порушити проти мене справу - Ляшко

В САП підтвердили, що за результатами опрацювання матеріалів ЗМІ було відкрита справа за фактом набуття нардепом у власність активів у значному розмірі за ознаками злочину, передбаченого статтею про незаконне збагачення.

"Власне з метою встановлення чи спростування факту незаконності отримання вказаного майна антикорупційними органами й розпочато провадження, - зазначили в САП. - Таким чином питання щодо доведеності вини чи невинуватості особи і є функцією органів досудового розслідування (НАБУ) та прокурорів САП, твердження депутата Ляшка про начебто замовний характер розслідування та визначеність вини є безпідставними та передчасними".

"Варто також зазначити, що під час допиту сьогодні Олег Ляшко вів себе зухвало та зверхньо по відношенню до детективів та прокурорів, обзиваючи їх нецензурними словами", - додали в антикорупційній прокуратурі.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олег Ляшко заявив, що голова САП Назар Холодницький ініціював проти нього розслідування на замовлення президента Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?