В Укроборонпромі представили новий гранатомет українського виробництва
Категорія
Україна
Дата публікації

В Укроборонпромі представили новий гранатомет українського виробництва

В Укроборонпромі представили новий гранатомет українського виробництва
Джерело:  Укроборонпром

ПАТ “Завод “Маяк”, що знаходиться в складі ДК "Укроборонпром", розробив новий ручний протитанковий гранатомет РПГ-М7.

Випробування нової зброї провели 25 квітня на військовому полігоні в Житомирській області, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Укроборонпрому".

Читайте також: На міжнародній виставці показали український бойовий вертоліт: опубліковані фото

“Сьогодні ми здійснили публічну демонстрацію всього нашого озброєння: мінометів різних калібрів, реактивних гранатометів, кулеметів, автоматів, снайперських рушниць та іншого озброєння власного виробництва. Тактичні стрільби пройшли успішно”, – прокоментував випробування керівник заводу “Маяк” Олександр Перегудов.

РПГ-М7 розроблений для боротьби з бронетанковою технікою, має відстань ураження до 0,5 км та скорострільність 6 пострілів/хвилину.

Як повідомляв ONLINE.UA, в березні пройшли вогневі випробування бойових модулів "Шквал" і "Стилет", які призначені для озброєння глибоко модернізованої БМП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?