Ситуація в АТО знову загострилася, є загиблі і поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація в АТО знову загострилася, є загиблі і поранені

Ситуація в АТО знову загострилася, є загиблі і поранені
Джерело:  online.ua

За минулу добу в зоні АТО на Донбасі зафіксували 65 обстрілів позицій українських військових, в результаті чого загинуло троє бійців, ще четверо постраждали.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Бойовики ДНР під Авдіївкою стріляли з гранатометів і мінометів, загинув боєць АТО

На Донецькому напрямку бойовики стріляли з мінометів 120 мм калібра, БТР, гранатометів та пулеметів по Піскам, з мінометів 120 мм калібру під Луганським та Опитним, з міномету 82 мм калібру, гранатометів та кулеметів по Авдіївці та Кам'янці, з мінометів 82 мм калібру по шахті "Бутівка".

В районі Зайцево та Троїцького ворог обстрілював позиції ЗСУ з БМП, гранатометів та кулеметів, під Верхньоторецьким - з БМП, а під Новгородським - з зенітної установки ЗУ-23-2 і кулеметів. В районі Новгородського та Авдіївки також активно працювали снайпери.

"На Приморському напрямку зі 120-міліметрових мінометів та автоматичних гранатометів ворог вів вогонь по наших позиціях під Новотроїцьким. Морських піхотинців поруч Водяного та Гнутового накривав вогнем мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а проти захисників Мар’їнки застосував 82-міліметрові міномети. По опорних пунктах у районі Красногорівки бив з гранатометів та кулеметів великих калібрів, а поруч Широкиного та Павлополя – з гранатометів та стрілецької зброї. Проти морських піхотинців під Водяним та Широкиним ворог застосував також озброєння БМП. Під Новотроїцьким активність проявляли ворожі снайпери", - йдеться в повідомленні.

"На Луганському напрямку, вогнем артилерійських систем калібру 122-мм, зенітних установок ЗУ-23-2, озброєння БТР та протитанкових гранатометів підрозділи російсько-окупаційних військ накривали наші опорні пункти поблизу Новоолександрівки. Міномети калібру 82-мм противник застосував у районі населеного пункту Жовте, а з гранатометів різних систем обстріляв наші позиції поблизу Кримського та Попасної. З великокаліберних кулеметів та озброєння БТР ворог гатив по захисниках Новозванівки", - додали в штабі АТО.

Зазначається, що у випадках безпосередньої загрози життю українських військовослужбовців бійці АТО "приймали рішення на адекватне відкриття вогню у відповідь".

Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 25 квітня штаб АТО інформував про зменшення кількості обстрілів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?