У Києві сталася бійка зі стріляниною, є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві сталася бійка зі стріляниною, є постраждалі

У Києві сталася бійка зі стріляниною, є постраждалі
Джерело:  online.ua

В Подольскому районі Києва між двома компаніями виник конфлікт, який перейшов в бійку зі стріляниною, троє постраждали.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України.

Читайте також: У Дніпрі поліцейські відкрили вогонь по водію, який наїхав на патрульного і намагався втекти

Конфлікт виник на перетині вулиць Вишгородської та Білицької. За попередньою інформацією, двое чоловіків стояли на зупинці, коли до них підійшли ще четверо.

Після словесного конфлікту почалася бійка, потім - один з двох чоловіків достав травматичну зброю та почав стріляти. Три людини були госпіталізовані з проникаючими ранами, стрілок втік з місця подій.

За фактом інциденту відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство з застосуванням вогнепальної зброї. Правоохоронці встановлюють причини та обставини події, а також місцезнаходження правопорушника.

"Був одягнений в камуфляжну форму, на вигляд 35-40 років, при собі має травматичний пістолет", - розповсюдили в мережі прикмети стрілка та опублікували фото з місця подій.

Як повідомляв ONLINE.UA, під Києвом невідомі обстріляли журналістів з програми "Слідство.Інфо", які знімали сюжет про одного з українських олігархів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?