Ніхто і ніколи Україну та Білорусь не посварить - Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Ніхто і ніколи Україну та Білорусь не посварить - Порошенко

Ніхто і ніколи Україну та Білорусь не посварить - Порошенко
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко вважає, що ніхто і ніколи не зможе посварити Україну і Білорусь.

Про це він заявив, виступаючи разом з президентом Білорусі Олександром Лукашенко на ЧАЕС, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію виступу українського лідера в Facebook.

Читайте також: У Білорусі війна стукає в двері, механізми Кремля ті ж, що в Україні - Безсмертний

"Хочу нагадати, що сьогодні проти України зараз ведеться неоголошена війна. Це ми, українці, зараз боремося за нашу незалежність, суверенітет, територіальну цілісність держави. За звільнення українського Донбасу і Криму. Знову поховали тисячу загиблих, знову маємо сотні тисяч вимучених переселенців. Ми разом приборкаємо і цього демона", - підкреслив Порошенко.

"Я впевнений, що українсько-білоруський кордон буде кордоном дружби, партнерства, кордоном миру. І ніхто ніколи Україну і Білорусь не посварить, - зазначив український лідер. - Ніхто і ніколи не зможе втягнути Білорусь у війну проти України. Цього не допустить миролюбний народ Білорусі і досвідчений, високодостойний президент Лукашенко".

 Як повідомляв ONLINE.UA, 26 квітня 2017 року вперше відзначається Всесвітній день пам’яті Чорнобильської катастрофи, яка сталася у цей день у 1986 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?