"Ми рідні люди, хто нас може розділити? Ніхто!" - Лукашенко Порошенку
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ми рідні люди, хто нас може розділити? Ніхто!" - Лукашенко Порошенку

"Ми рідні люди, хто нас може розділити? Ніхто!" - Лукашенко Порошенку
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що ніхто не зможе розділити українців та білорусів, бо вони рідні люди.

Про це він заявив, виступаючи разом із президентом України Петром Порошенком на ЧАЕС, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію виступу в Facebook.

"Мир, мир та тільки мир. Українці ніколи для білорусів не були чужими людьми, подобається комусь, не подобається… але ми рідні люди, ми завжди жили разом… Хто нас може розділити? Ніхто!" - заявив Лукашенко.

Читайте також: Ніхто і ніколи Україну та Білорусь не посварить – Порошенко

"Ми рідні люди! Ми можемо прийти до вас або приїхати на тракторі, допомогти вам, орати землю, якщо це потрібно… Ви допомагаєте нам, наші селяни допомагають вам. Ми будемо працювати тільки заради миру, ми не маємо іншої мети. Ми рідні люди! І це не тільки моя позиція, це позиція всього білоруського народу", - додав президент Білорусі.

Як повідомляв ONLINE.UA, 26 квітня 2017 року вперше відзначається Всесвітній день пам’яті Чорнобильської катастрофи, яка сталася у цей день у 1986 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?