У Києві розпочався "весільний бум"
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві розпочався "весільний бум"

У Києві розпочався "весільний бум"
Джерело:  news.liga.net

На кінець квітня у Києві подано рекордну кількість заявок на одруження; за народними повір'ями, вступати в шлюб в травні небажано.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ЛІГА. Новини".

За словами начальника Головного територіального управління юстиції в Києві Станіслава Куценка, на найближчі п'ять днів, з 26 по 30 квітня, в Києві подано рекордну кількість заяв на одруження.

Кількість укладених шлюбів в ці дні майже у 1,5-2,5 рази перевищить середні показники за аналогічні періоди.

Читайте також: Весілля Джамали: з'явилося відео з церемонії

Так, на цьому тижні в Києві повинні одружитися понад 1000 пар, що в три рази більше, ніж в будь-який інший тиждень цього місяця.

Також уточняється, що в травні кількість шлюбів завжди знижується майже вдвічі, оскільки, за народним повір'ям цей місяць несприятливий для весіль.

Як повідомляв ONLINE.UA, 26 квітня переможниця Євробачення-2016 українська співачка Джамала вийшла заміж.  Джамала стала дружиною кримськотатарського активіста Бекіра Сулейманова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?