Засновник Google таємно розробляє дирижабль - ЗМІ
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Засновник Google таємно розробляє дирижабль - ЗМІ

Засновник Google таємно розробляє дирижабль - ЗМІ
Джерело:  Bloomberg

Один із засновників компанії Google Сергій Брін таємно розробляє дирижабль.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Читайте також: Всесвітньо відома компанія не пускає співробітників у Росію

Стало відомо, що Брін, який є фанатом дирижаблів, має намір збудувати свій зразок - правда ще невідомо, чи він буде використовуватись як колекційний експонат, чи для нового проекту бізнесмена-новатора.

Інформацію про те, що Брін розмістив виробництво поряд із штаб-квартирою Google в Каліфорнії, підтвердило чотири особи, які знайомі із розвитком проекту. Повідомляється, що вже готовий металевий каркас, який займає велику частину приміщення.

Проектом керує колишній управлінець із NASA Алан Вестон - цікава особистість та науковець. Зокрема в свої молоді роки він мав стосунок до створення сучасного варіанту банджи-джампінг (резинка, на якій любителі екстриму стрибають з мостів - ред.) та одним з перших зробив стрибок з використанням цього засобу.

Сам же Брін відмовився підтверджувати чи спростовувати інформацію про будівництво дирижабля.

"На жаль, зараз немає нічого, щоб я міг сказати відносно цієї теми", - повідомив Брін журналісту.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Google запустив сервіс, який допоможе користувачам інтернету отримувати перевірену і достовірну інформацію у видачі результатів пошукових запитів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?