Промову Ляшка перед допитом у НАБУ перетворили на реп: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Промову Ляшка перед допитом у НАБУ перетворили на реп: з'явилося відео

Промову Ляшка перед допитом у НАБУ перетворили на реп: з'явилося відео

Промову лідера Радикальної партії Олега Ляшка, якого 25 квітня викликали на допит у НАБУ, перетворили на реп.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook ТСН.

Нагадаємо, до НАБУ Ляшка викликали на підставі збору доказової бази щодо ймовірного факту незаконного збагачення. Перед допитом він сказав журналістам, що жодна справа проти нього та його однодумців нічим не закінчиться, "бо жодних правопорушень ми не вчиняли".

"А розовощокий Холодницький (голова САП - ред.), який незаконно отримав з рук Порошенка звання генерала, рано чи пізно буде відповідати за виконання політичних замовлень. І замовники - теж. Вони у мене бліді будуть!" - наголосив лідер радикалів.

Читайте також: Поводився зухвало та зверхньо: в САП розповіли про допит Ляшка

Журналісти відзначили, що Ляшко перед допитом у НАБУ, сам того не усвідомлюючи, подарував українцям новий мем. Вони створили відео, в якому лідер Радикальної партії перетворився на репера.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Олег Ляшко заявив, що голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький ініціював проти нього розслідування за підозрою в незаконному збагаченні на замовлення президента Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?