Спецкомісія Одеської міськради перевірить прибережні "перлини" Аднана Ківана
Категорія
Україна
Дата публікації

Спецкомісія Одеської міськради перевірить прибережні "перлини" Аднана Ківана

Спецкомісія Одеської міськради перевірить прибережні "перлини" Аднана Ківана

Робоча група у складі двох депутатських комісій Одеської міськради перевірить забудову прибережних схилів, яку веде сирійський бізнесмен Аднан Ківан. За таке рішення одноголосно проголосували 50 присутніх депутатів у ході чергової сесії Одеської міськради, 26 квітня.

Про це пишуть "Українські новини".

Ініціатором створення робочої групи став депутат Олександр Іваницький (фракція "Довіряй справам"), який просто в залі на слайдах показав ситуацію в прибережній зоні Одеси.

"На адресу нашої депутатської комісії регулярно надходять звернення громадян і громадських діячів з проханням розібратися в ситуації на приморських склонах міста. На цих кадрах чітко видно, що ситуація практично досягла своєї критичної точки. Через нестійкість схилу зсувні процеси можуть активізуватися в будь-який момент. Інтенсивна забудова, яку сьогодні веде на цій ділянці компанія "Кадорр", може призвести до руйнівних наслідків", - зазначив Олександр Іваницький.

За словами депутата, якщо найближчим часом не вжити заходів, то прибережні схили Одеси може спіткати доля Чорноморська.

"Чорноморськ – як яскравий приклад безвідповідальності і профанації забудовника. Виходячи із ситуації, Одеса знаходиться в зоні аналогічного ризику", - акцентував депутат.

За інформацією Іваницького, аналогічна ситуація з рухом ґрунтів спостерігається в районі забудови на вулиці Каманіна і колишнього санаторію "Нафтовик".

Найближчим часом робоча група у складі двох депутатських комісій, профільних фахівців та працівників виконкому проведе комплексну перевірку прибережних схилів міста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?