У продаж надійшла камера, яка радить людині найкращий одяг: з'явилося відео
Категорія
Технології
Дата публікації

У продаж надійшла камера, яка радить людині найкращий одяг: з'явилося відео

У продаж надійшла камера, яка радить людині найкращий одяг: з'явилося відео
Джерело:  Meduza

Корпорація Amazon випустила в продаж пристрій Echo Look — фото- відеокамеру з вбудованим голосовим помічником, яка вміє дає поради своєму господарю щодо найкращого вбрання.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медузу.

Echo Look – 5-мегапіксельна камера, здатна слухати команди користувача. Людина може голосом попросити пристрій зробити свою фотографію, а при бажанні можна увімкнути пряму трансляцію з камери в мобільному додатку.

Творці пристрою пропонують використовувати його для підбору одягу: людина може крутитися перед камерою, розглядаючи вбрання з усіх сторін на екрані телефону.

Читайте також: Засновник Google таємно розробляє дирижабль - ЗМІ

Echo Look вміє давати поради щодо того, як краще одягтися. Користувачеві потрібно буде сфотографуватися в двох вбраннях, які йому подобаються, а додаток за допомогою штучного інтелекту підкаже, який з них краще.

Пристрій коштує 200 доларів, але придбати його у вільному продажу не можна — знадобиться запрошення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Європі представили проект грандіозного корабля, який може бути використаний, як плавуча в'язниця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?