Для гостей Євробачення розробили "Посібник виживання" в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Для гостей Євробачення розробили "Посібник виживання" в Україні

Для гостей Євробачення розробили "Посібник виживання" в Україні
Джерело:  pix.eurovisionworld.com

Для іноземних гостей пісенного конкурсу Євробачення, що незабаром відбудеться в Києві, було розроблено посібник, як орієнтуватися в українській столиці і як не натрапити на шахраїв.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на фан-сайт Євробачення.

Автором посібника став Владислав Тєрєхов. Тут можна знайти поради англійською мовою, що стосуються трансферу з аеропорту, проживання в місті, навігації, грошей та головних туристичних місць.

Окрім цього попереджають про головні неприємності, які можуть трапитися з іноземцем – таксисти можуть запросити більшу вартість поїздки, кишенькові злодії можуть поцупити гаманець, а в туристичних місцях люди з екзотичними тваринами вмовлятимуть вас сфотографуватися з ними.

Читайте також: Ненудний Київ. Що варто подивитись в очікуванні фіналу Євробачення

Примітно, що у пораднику можна знайти слова на кшталт "задорого", "дідько", "будьмо" тощо.

Також Тєрєхов створив спеціальні картки, які рекомендує іноземцям роздрукувати і використовувати у випадку необхідності. На них зображені базові фрази: "Як мені дістатися до", "Я загубив свій паспорт", "Де обмін валют", "Підкажіть пароль до вайфаю".

До речі, є й доволі оригінальні, наприклад – "Вистрижіть мені козацького чуба".

Як повідомляв ONLINE.UA, поліція проведе напередодні конкурсу Євробачення-2017 навчання у київському метрополітені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?