СБУ показала відео своїх навчань з протидії терористам на Євробаченні
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ показала відео своїх навчань з протидії терористам на Євробаченні

СБУ показала відео своїх навчань з протидії терористам на Євробаченні

Антитерористичний центр Служби безпеки України 26 квітня провів у Києві навчання, присвячені майбутньому пісенному конкурсу Євробачення-2017, на яких відпрацьовувалися заходи з протидії тероризму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр СБУ.

Тактико-спеціальні навчання відбувалися на базі "Міжнародного виставкового центру", де у травні проходитиме "Євробачення-2017".

Тренування проходило в умовах, максимально наближених до реальних: було відпрацьовано взаємодію правоохоронних відомств, уповноважених на боротьбу з тероризмом, рятувальних служб і органів влади.

Читайте також: Ненудний Київ. Що варто подивитись в очікуванні фіналу Євробачення

За легендою навчань, озброєні вогнепальною зброєю і вибухівкою терористи підірвали легковий автомобіль, захопили заручників, забарикадувалися у приміщенні МВЦ та повідомили про свої вимоги.

Члени оперативного штабу спланували та організували проведення умовної антитерористичної операції, під час якої підрозділи спецпризначення затримали "терористів", звільнили "заручників", а медики надали допомогу "пораненим". У той же час вибухотехнічна оперативна група знешкодила "вибухівку", знайдену у будівлі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше для іноземних гостей Євробачення-2017 був розроблений "посібник виживання" у Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?