Антикорупційна прокуратура розслідує, звідки в Ляшка маєток за 15 мільйонів
Категорія
Політика
Дата публікації

Антикорупційна прокуратура розслідує, звідки в Ляшка маєток за 15 мільйонів

Антикорупційна прокуратура розслідує, звідки в Ляшка маєток за 15 мільйонів
Джерело:  Еспресо

Антикорупційна прокуратура почала розслідування щодо можливості незаконного збагачення лідера Радикальної партії, народного депутата Олега Ляшка, котрий, маючи зарплатню в 6 тисяч гривень на місяць, придбав маєток за 15 мільйонів.

Про це розповів прокурор Антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.

"Є провадження за фактом можливого незаконного збагачення. Прокуратура і НАБУ роблять все, щоб цей факт підтвердити чи спростувати", - повідомив він.

У той же час Холодницький звинуватив Ляшка у маніпуляції фактами і наголосив на тому, що "немає ніякого провадження "проти Ляшка".

Читайте також: Промову Ляшка перед допитом у НАБУ перетворили на реп: з'явилося відео

Прокурор зазначив, що "на сьогодні нікому підозри не оголосили".

Холодницький розповів, що відкриття кримінального провадження було спричинене матеріалом сайту Bihus.info та моніторингом електронної декларації Ляшка.

"При зарплаті в 6 тисяч гривень, за рік з'явився маєток за 15 млн. Це абсолютно логічний сумнів, який треба перевірити і підтвердити", - резюмував прокурор.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олег Ляшко заявив, що голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький ініціював розслідування проти нього за підозрою в незаконному збагаченні на замовлення президента Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?