"Кіборг" Жора Турчак: Воювати готові ті, хто й по життю вміє приймати рішення
Категорія
Україна
Дата публікації

"Кіборг" Жора Турчак: Воювати готові ті, хто й по життю вміє приймати рішення

"Кіборг" Жора Турчак: Воювати готові ті, хто й по життю вміє приймати рішення
Джерело:  online.ua

Воювати готові ті люди, які більш-менш фінансово забезпечені та по життю вміють приймати рішення.

Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив учасник боїв за Донецький аеропорт Євген «Жора» Турчак, який після повернення з війни створив і очолив Спілку ветеранів АТО Деснянського району Києва.

Турчак повідомив, що і сам би пішов штурмувати Донецьк, якщо б сказали. На думку кіборга, на війну готові йти ті люди, які здатні нести відповідальність за свої рішення.

"Я, до речі, колись проводив аналітику. Коли ми робили збори спілки – збиралися в актовому залі Деснянської РДА. І у мене є паперова схема цього залу. От ми її поділили на сектори. В один посадили людей з вищою освітою – їх в свою чергу поділили за рівнем доходів, згідно анкет. В інший сектор посадили тих, хто стоїть на біржі праці, але працює – тобто, дурить державу, ще в інший – безробітних… Розділили весь зал на отакі от групи. І запитали, хто готовий до наступної хвилі мобілізації. Загалом виявилися готовими йти на наступну хвилю 60% моїх пацанів. Причому, більшість з них – це якраз ті, хто має вищу освіту, хто працює і непогано заробляє", - сказав Турчак.

Читайте також: Воюємо за Європу: з’явилося нове відео з передової АТО

"Тобто, люди більш-менш фінансово незалежні. От вони готові повернутися на війну по мобілізації. За ними йдуть ті, хто сидить без роботи – бо жінка пиляє, вже хоч би куди втекти. А далі вже — всі інші", - додав Турчак.
Більше читайте в інтерв'ю ONLINE.UA: "Кіборг" Жора Турчак: на псевдоветеранів держава виділяє щонайменше 2 мільярди на рік

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?