Комунальні системи України анонсували безкоштовний енергоаудит будинків ОСББ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Комунальні системи України анонсували безкоштовний енергоаудит будинків ОСББ

Комунальні системи України анонсували безкоштовний енергоаудит будинків ОСББ
Джерело:  online.ua

Компанія "Комунальні системи України" запропонувала мешканцям ОСББ у Смілі та Шепетівці провести безкоштовний попередній енергоаудит їх будинків. Про це повідомили у прес-службі компанії з посиланням на відповідних керівників її регіональних підрозділів.

Підприємство, яке вже протягом п’яти років інформаційно та юридично допомагає власникам квартир об’єднуватися в ОСББ, достеменно знає про проблеми тепловтрат помешкань жителів багатоквартирних будинків в країні. У зв’язку з цим, для усіх бажаючих ОСББ, підприємством було запропоновано проведення комплексної процедури попереднього енергоаудиту їх будинків.

Енергоаудит є ключовою процедурою, за допомогою якої можна відповісти на ряд важливих питань, які турбують багатьох мешканців багатоквартирних будинків України: які причини втрати тепла у приміщенні, що необхідно зробити, щоб їх усунути , наскільки покращяться умови після проведення комплексу рекомендованих дій з теплової оптимізації, скільки все це коштуватиме та скільки грошей можна на цьому реально зекономити?

Як відомо, за умови виконання підготовлених рекомендацій по результатам енергоаудиту, відсоток тепловтрати приміщення значно зменшиться, а це приведе до загальної економії коштів на оплату послуг, що є особливо важливим на сьогодні, коли ці тепловтрати в кінцевому результаті, доволі боляче «б’ють» по гаманцю власника.

"Комунальні системи України", це вітчизняне інноваційне підприємство, яке вже більше 8 років займається забезпеченням окремих міст України послугами централізованого теплопостачання. На сьогодні, підприємством інвестовано більше 21 мільйона гривень в модернізацію обладнання. Так, в березні "Комунальні системи України" анонсували інвестиції в розмірі 12 мільйонів гривен в модернізацію систем теплопостачання Шепетівки та Сміли. Основною метою підприємства є розвиток комунальної інфраструктури міст України до стандартів європейського рівня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?