АМКУ примусив "Київстар" зменшити тарифи на дзвінки
Категорія
Економіка
Дата публікації

АМКУ примусив "Київстар" зменшити тарифи на дзвінки

АМКУ примусив "Київстар" зменшити тарифи на дзвінки
Джерело:  online.ua

Антимонопольний комітет України рекомендував мобільному оператору "Київстар" знизити тарифи дзвінків на стаціонарні телефони.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр Антимонопольного комітету України.

У відомстві пояснили, що рекомендації щодо введення тарифних планів, у яких би прирівнювалися тарифи на вихідні дзвінки власних абонентів на телефонні номери абонентів мобільного зв’язку та на телефонні номери абонентів фіксованого зв’язку України було прийняте ще 20 квітня.

У рішенні йшлося про рекомендації "Київстару" припинити дії, які містять ознаки зловживання монопольним становищем.

Читайте також: У Луценка взялися за найбільшого мобільного оператора: соцмережі розділилися в оцінках

"Станом на 26.04.2017 року ПрАТ Київстар вже повідомило АМКУ про виконання рекомендацій, а саме, про внесення змін до умов надання та підключення тарифних планів "Комфорт", "Комфорт+" та "Ультракомфорт" для абонентів передплаченого зв’язку, які забезпечують виконання наданих рекомендацій", - наголосили у комітеті.

Відповідно до рішення, "Київстар" повідомив абонентам передплаченого зв’язку про прирівняну вартість вихідних дзвінків на телефонні номери абонентів мереж інших операторів мобільного та фіксованого зв’язку України, яка в межах наданих 30 хвилин складе 16 копійок, а поза межами використання наданих хвилин – 0,74 грн, що майже вдвічі нижче від попередньо встановленої вартості хвилини дзвінка на телефонні номери абонентів фіксованого зв’язку України.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в окупованому Донецьку з'явилися чутки про відключення українського мобільного оператора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?