У Москві затримали екс-регіонала Шепелєва - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві затримали екс-регіонала Шепелєва - ЗМІ

У Москві затримали екс-регіонала Шепелєва - ЗМІ
Джерело:  L!fe #шоу

В Москві за запитом Інтерполу затримали колишнього депутата Верховної Ради від Партії регіонів Олександра Шепелєва.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання Лайф.

Зазначається, що співробітники поліції за запитом Інтерполу затримали в Москві колишнього депутата Верховної Ради - 46-річного Олександра Шепелєва. Ордер на арешт екс-нардепа був виписаний Печерським районним судом Києва у вересні 2014 року.

Читайте також: В Україні показали докази проти екс-нардепа, завербованого Росією: з'явилися фото

Інше російське видання Известия, яке посилається на джерело, повідомляє, що Шепелєв був затриманий у центрі Москви.

У свою чергу виданню Українська правда в Нацполіції повідомили, що поки не отримали офіційної відповіді від правоохоронних органів Росії.

"Українське бюро Інтерполу направило офіційний запит в РФ. Поки відповіді ми не отримали. Тому поки що ми не можемо ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію", - сказали в поліції.

Як відомо, колишнього нардепа від БЮТ і Партії регіонів Шепелєва звинувачують у замовному вбивстві. Шепелєва також звинувачували в причетності до розкрадання коштів "Родовід Банку" на суму більше 220 млн грн за часів прем'єрства Юлії Тимошенко, а також в участі спільно з бізнесменом Павлом Борульком в організації розкрадання держкоштів рефінансування Нацбанку на суму 315 300 000 грн у березні-травні 2009 року.

20 березня 2015 року екс-нардепа затримали в Росії. Проте в обмін на звільнення з російського СІЗО він дав свідчення про ряд провідних українських політиків, зокрема про Юлію Тимошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Генеральній прокуратурі України заявляли, що Олександр Шепелєв з 2014 року працює на ФСБ РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?