Легенди українського футболу відправили унікальний прапор Кличку: з'явилося фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легенди українського футболу відправили унікальний прапор Кличку: з'явилося фото

Легенди українського футболу відправили унікальний прапор Кличку: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Легендарні у минулому українські футболісти підготували унікальний подарунок для Володимира Кличка напередодні його бою проти британця Ентоні Джошуа.

Як повідомляє ONLINE.UA, футболісти збірної України серед ветеранів залишили підписи і побажання на українському прапорі, який у четвер відправиться у Лондон.

Підписання прапору відбулося на тренуванні футболістів у середу, 26 квітня.

Дивіться: Кличко - Джошуа: всі подробиці бою 29 квітня

Свої підписи і побажання на прапорі залишили Юрій Максимов, Сергій Нагорняк, Володимир Лозинський, Едуард Цихмейструк, Віталий Рева, Володимир Єзерський, Сергій Беженар, Анатолій Дем'яненко та інші легенди українського футболу.

"Ветерани українського футболу щиро бажають Володимиру Кличку перемоги. Такі видатні спортсмени, видатні особистості найкраще прославляють Україну в світі, показують силу, мужність і непохитну волю нашого народу. Звичайно ми всі будемо дивитися цей захоплюючий бій і тримати кулаки за нашого співвітчизника", - сказав Олег Собуцький, куратор ветеранської збірної і президент Асоціації ветеранів футболу України.

Дивіться: Кличко показав британцям, як битиме Джошуа: з'явилося фото і відео

Нагадаємо, бій Кличко - Джошуа відбудеться у суботу, 29 квітня, на стадіоні "Уемблі". Боксери битимуться за чемпіонські пояси WBA, IBF і IBO.

ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію бою КЛИЧКО - ДЖОШУА. Початок бою - о 23:45.

Фото - klitschko-brothers.com

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?