Які нішеві АгріФуд напрямки найбільш перспективно розвивати в Україні в найближчі роки - ексклюзивне інтерв'ю (відео)
Категорія
Економіка
Дата публікації

Які нішеві АгріФуд напрямки найбільш перспективно розвивати в Україні в найближчі роки - ексклюзивне інтерв'ю (відео)

Які нішеві АгріФуд напрямки найбільш перспективно розвивати в Україні в найближчі роки - ексклюзивне інтерв'ю (відео)
Джерело:  online.ua

28 квітня у студії ONLINE.UA відбулося інтерв’ю з академіком аграрних наук Франції, Росії та України Жаном-Жаком Ерве. Онлайн-трансляція здійснювалася у сучасному медіа-просторі NewsHub.

Це третє інтерв’ю з циклу розмов з відомими діячами науки та бізнесу агропромислової галузі України на теми сучасного стану агропродовольчого ринку України та їхнього бачення щодо його можливого варіанту розвитку.

Розмову з Жаном-Жаком Ерве (Jean-Jacques Herve) провела Світлана Омельченко – фінансовий директор компанії Agromino Ukraine. Тема розмови: "Які нішові АгріФуд напрямки найбільш перспективно розвивати в Україні в найближчі роки? Які типи компаній найкраще пристосовані для такого виробництва?"

Жан-Жак Ерве (Jean-Jacques Herve) працює в аграрній сфері з 1974 року. Починав працювати в Україні як радник з питань сільського господарства при українському уряді. Перед переїздом в Україну займав посаду службовця при кабінеті міністра сільського господарства Франції; очолював Національний університет по підготовці фахівців вищого рівня в агрономії р Діжон; був радником з питань сільського господарства економічної місії при посольстві Франції в Москві.

Жан-Жак Ерве є академіком аграрних наук Франції, Росії та України. Колишній радник правління з сільськогосподарських питань ПАТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК". Протягом семи років пан Ерве допомагав банку у визначенні та здійсненні необхідної агростратегії. Він підготував десятки співробітників, взявши за основу практичний підхід і будучи глибоко переконаним, що неможливо стати банкіром в агросфері без розуміння, що таке ферма і як все працює. Жан-Жак організував і підготував віддану команду агроекспертів, яка визнана як краща на ринку України. А також пан Ерве зіграв ключову роль у встановленні міцних взаємин між банком і клієнтами, заснованих на партнерстві, довірі, надійності і професіоналізмі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?