Гарна бізнес-модель: в Австралії суддя під час оголошення вироку похвалила наркоділка
Категорія
Світ
Дата публікації

Гарна бізнес-модель: в Австралії суддя під час оголошення вироку похвалила наркоділка

Гарна бізнес-модель: в Австралії суддя під час оголошення вироку похвалила наркоділка
Джерело:  Sunshine Coast Dаily

Суддя верховного суду австралійського штату Квінсленд Енн Лайанс похвалила наркоділка, якому виносила вирок, зазначивши, що він добре вів свої справи.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sunshine Coast Dаily.

18-річного Броуді Гері Саттерлі затримали в червні 2015 року. Поліцейські припустили, що він знаходився в стані наркотичного сп'яніння. Обшукавши машину Саттерлі, вони знайшли наркотики, а вивчивши його телефон, з'ясували, що він продає метамфетамін.

В результаті з'ясувалося, що Саттерлі грунтовно підійшов до організації нелегального бізнесу: він пропонував знижки "клієнтам" і повертав гроші тим, від кого надходили скарги на якість товару. Дилер також встановив прейскурант, стежив за відгуками покупців, рекламував "якісний продукт" і влаштовував зустрічі з обговорення стратегії ведення бізнесу.

Читайте також: В Австралії затримали 12-річного підлітка, який намагався перетнути країну на авто

Під час винесення вироку суддя Лайанс заявила, що Саттерлі продемонстрував "непогані навички".

"Це, очевидно, був не найкращий бізнес, але гарна бізнес-модель. Ви можете досягти успіху в бізнесі, тому що ви напевне розумні", - сказала вона.

Суддя засудила наркоділка до трьох років в'язниці, але тут же звільнила його від покарання. Вона зазначила, що за два роки, що йшов розгляд, він не вживав наркотики та не порушував закон.

"Якщо ви займетеся освітою, ви зможете чогось домогтися. Так що, будь ласка, більше не повертайтеся до суду", - сказала суддя Лайанс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?