ГПУ затримала на хабарі голову комісії Київської облради
Категорія
Події
Дата публікації

ГПУ затримала на хабарі голову комісії Київської облради

ГПУ затримала на хабарі голову комісії Київської облради
Джерело:  ГПУ

Столична прокуратура затримала за хабарництво депутата Київської обласної ради, голову постійної комісії з питань екології, природокористування, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій Київської обласної ради.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Прокуратуру Києва.

Читайте також: У Києві СБУ затримала на хабарі в 530 тисяч гривень чиновника прикордонної служби: опубліковані фото

Зазначається, що депутат вимагав від директора підприємства на Київщині $10 тис за погодження проекту рішення Київської обласної ради щодо надання дозволу на користування надрами, а також сприяння прийняттю рішення на сесії облради.

Хабарника затримали після отримання ним другої частини неправомірної вигоди в $6 тис та прийняття облрадою рішення щодо погодження клопотання про надання необхідного дозволу.

В приміщеннях Київської обласної ради та за місцем проживання затриманого проводять обшуки.

Відзначимо, що згідно з інформацією на офіційному сайті Київоблради посаду голови постійної комісії з питань екології, природокористування, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій обіймає представник ВО "Свобода" Запаскін Максим Романович.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Дніпропетровській області затримали двох депутатів однієї з міських рад регіону, які підозрюються в отриманні хабара в розмірі 135 тисяч гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?