Перспективний український боксер здобув яскраву перемогу нокаутом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Перспективний український боксер здобув яскраву перемогу нокаутом

Перспективний український боксер здобув яскраву перемогу нокаутом
Джерело:  online.ua

Перспективний український боксер Сергій Радченко, що виступає у першій важкій вазі, здобув шосту перемогу на професійному рингу.

Як повідомляє ONLINE.UA, 30-річний боксер з Кременчука переміг нокаутом чемпіона Європи з елітних боїв за версією wfef-pro харків'янина Богдана Зливка.

Дивіться: Феєричний Гвоздь: як український боксер вбивав "Монстра" - з'явилося відео бою

Перший раунд пройшов без загострень. Сергій та Богдан діяли неквапливо, проводячи своєрідну розвідку.

У другому раунді Радченко провів кілька потужних атак. Після серії ударів по корпусу рефері відрахував Зливку нокдаун, але той зміг продовжити бій.

У третьому раунді Зливко продовжував пропускати удар за ударом, але втримався на ногах. Однак харків'янину не вдалося достояти до кінця 4-раундного бою. На останніх секундах четвертого раунду Радченко потужним ударом відправив Зливка у глибокий нокаут.

Радченко вперше у професійній кар'єрі виграв бій нокаутом.

Дивіться: Український боксер знищив американця в двох раундах: опубліковано відео

Зазначимо, що бій відбувся в рамках Boxing Show, організованого промоутерською компанією Sparta Boxing Promotions у столичному Caribbean Club.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?