Як КОРД "штурмував" банк у Маріуполі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Як КОРД "штурмував" банк у Маріуполі: з'явилося відео

Як КОРД "штурмував" банк у Маріуполі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

В мережі з'явилося відео спецоперації, яку поліція Донеччини провела в Маріуполі для відпрацювання дій з "зачистки" міста від бойовиків та зброї.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook заступника голови Національної поліції України, голови поліції Донецької області В’ячеслава Аброськіна.

Читайте також: СБУ показала відео своїх навчань з протидії терористам на Євробаченні

У вченнях брали участь бійці спецпідрозділу КОРД, патрульні, місцева поліція, рятувальники та медики. За легендою озброєна злочинна група заволоділа великою сумою грошей та забарикадувалася в приміщенні банку.

"Першими на місце події прибувають працівники ДСО, які перекривають рух транспорту, блокують спроби втечі зловмисників. Одночасно патрульні службовими автівками перекривають рух транспорту та слідкують за тим, аби на територію не потрапили сторонні люди. Далі до установи прибувають міські служби – рятувальники та швидка допомога", - зазначив Аброськін.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Маріуполі поліцейська рота особливого призначення провела навчання зі звільнення заручників в поїзді, захопленому терористами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?