У Європі готові допомогти вирішити проблему львівського сміття
Категорія
Україна
Дата публікації

У Європі готові допомогти вирішити проблему львівського сміття

У Європі готові допомогти вирішити проблему львівського сміття

У Європі вирішили допомогти львівській владі з вирішенням проблеми утилізації сміття, і Європейський банк реконструкції та розвитку може виділити на це 20 мільйонів євро.

Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови уряду.

"Вітаю рішення ЄБРР долучитися до вирішення питання утилізації сміття у м. Львів. До власних коштів, які має Львів внаслідок децентралізації, а це близько 1,8 млрд грн, може додатися ще майже 600 млн грн (20 млн євро), які будуть спрямовані на вирішення проблеми сміття", - зазначив він.

Читайте також: У Кабміні ухвалили тимчасове рішення по львівському сміттю

Прем’єр додав, що сподівається на те, що "після домовленості про тимчасове забезпечення вивозу сміття зі Львова на інші полігони, досягнутої нещодано завдяки сприяння Уряду між Львівською обласною адміністрацією та органами місцевого самоврядування області, у вирішенні проблеми львівського сміття нарешті буде досягнутий реальний прогрес".

"Зі свого боку хочу ще раз підтвердити свою готовність допомогти Львову та його мешканцям", - резюмував Гройсман.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше влада Львова виділила містам області 21 мільйон гривень оплати за прийом сміття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?