Трамп попередив про можливість серйозного конфлікту з КНДР
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп попередив про можливість серйозного конфлікту з КНДР

Трамп попередив про можливість серйозного конфлікту з КНДР
Джерело:  Reuters

Президент США Дональд Трамп попередив про можливість серйозного конфлікту з Північною Кореєю через її ядерні програми, однак наголосив на тому, що сподівається на дипломатичне вирішення ситуації.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю Reuters.

"Існує ймовірність того, що у нас може бути серйозний, серйозний конфлікт з Північною Кореєю. Безумовно", - сказав Трамп.

При тому голова Білого дому запевнив, що він хоче мирного вирішення кризи і його адміністрація акцентує увагу на підготовку низки економічних санкцій щодо КНДР, не розглядаючи військового вирішення конфлікту.

Читайте також: В КНДР пройшли масштабні військові навчання

"Ми хотіли б вирішувати питання дипломатично, але це дуже складно", - сказав він.

Трамп також наголосив, що китайський лідер Сі Цзіньпін багато зробив для того, щоб допомогти врегулювати конфлікт з Північною Кореєю.

"Я вважаю, що він дуже багато робить, він безумовно не хоче бачити хаос і смерть, він не хоче цього бачити, він хороша людина, він дуже хороша людина, і я з ним дуже добре знайомий", - зазначив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США пояснили встановлення у Південній Кореї системи протиракетної оборони бажанням заспокоїти лідера КНДР Кім Чен Ина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?