Американський журналіст після слів про доньку Трампа швидко пішов у відпустку
Категорія
Світ
Дата публікації

Американський журналіст після слів про доньку Трампа швидко пішов у відпустку

Американський журналіст після слів про доньку Трампа швидко пішов у відпустку
Джерело:  BBC

Ведучий американського каналу Fox News Джессі Вотерс несподівано пішов у відпустку після свого зауваження щодо доньки президента США Дональда Трампа, Іванки Трамп, які, ймовірно, мали сексуальний підтекст.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Коментуючи виступ Іванки Трамп на жіночому саміті у Берліні, журналіст з усмішкою сказав, що йому "дуже подобається, як вона говорить у мікрофон".

Наступного дня він заперечив сексуальний підтекст своїх слів, сказавши, що зробив комплімент її голосу, який нагадує голос "діджея джазової радіостанції".

Читайте також: Як подивилася! Соцмережі веселяться з фото з Меркель і дочкою Трампа

Через кілька годин після цього Вотерс несподівано повідомив, що йде у відпустку.

"Я збираюся у відпустку разом зі своєю родиною, тож завтра мене тут не буде", - сказав він.

Варто зазначити, що Джессі Вотерс вважається протеже Білла О'Райлі, якого нещодавно звільнили з Fox через звинувачення у сексуальних домаганнях.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ЗМІ з'явилися припущення про можливість впливу Іванки Трамп на рішення президента США щодо ракетного удару по Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?