"Історія Євробачення": у Києві представили унікальні фото з конкурсу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Історія Євробачення": у Києві представили унікальні фото з конкурсу

"Історія Євробачення": у Києві представили унікальні фото з конкурсу

У Києві відкрилася унікальна фотовиставка "Історія Євробачення", яка представляє найяскравіші моменти пісенного конкурсу, а також яскраві виступи України на Євробаченні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку конкурсу у Facebook.

Відкриття відбулося у четвер, 27 квітня, у торговельно-розважальному центрі Gulliver.

Читайте також: Урочисте відкриття фан-зони Євробачення на Софійській площі 30 квітня — ексклюзивний репортаж на ONLINE.UA

Всього на виставці представлено 45 фотографій емоцій та переживань переможців Євробачення — радість першої переможниці Ліз Ассія у 1956 році, сльози Селін Діон під час нагородження та інші. Також на виставці представлені знімки українських учасників конкурсу. За словами організаторів, одним з найцікавіших знімків є фото виступу співачки Руслани з переможною піснею "Дикі танці".

"Це не буденні фото, які вже були в мережі, а справді унікальні знімки, які ми маємо змогу бачити вперше", - запевнив ведучий Євробачення Тимур Мірошніченко.

Як повідомляв ONLINE.UA, Україна представила офіційний ролик до міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017, що незабаром пройде в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?