Лозу і Гурцьку внесли в чорний список "Миротворця"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лозу і Гурцьку внесли в чорний список "Миротворця"

Лозу і Гурцьку внесли в чорний список "Миротворця"
Джерело:  online.ua

Російські виконавці Юрій Лоза та Діана Гурцька потрапили в чорний список "Миротворця" за пропаганду агресії Росії проти України та незаконний перетин кордону анексованого Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Миротворця".

"Свого часу Андрій Макаревич ось прямо так і сказав: "Лоза, ти просто глист". І мав рацію. Тепер глист пишається тим, що його сам Макар глистом назвав", - зазначили волонтери.

Читайте також: Одіозний Лоза викликав сміх своїми "знаннями" про Україну

"Гурцьк.... написала Лутковській (уповноваженій з прав людини в Україні Валерії Лутковській, - ред.) листа з проханням захистити Лоліту Мілявську, якій заборонили в'їзд в Україну на три роки. Нам думається, що тепер Мілявська просто зобов'язана написати Лутковській свого листа з проханням захистити Гурцьку. І ніхто нікому тепер винен не буде", - додали в "Миротворці".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше волонтери сайту "Миротворець" розкрили імена пілотів, які були на борту російського авіаносця "Адмірал Кузнєцов".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?