У ПАРЄ заборонили скандальному президенту представляти Асамблею
Категорія
Світ
Дата публікації

У ПАРЄ заборонили скандальному президенту представляти Асамблею

У ПАРЄ заборонили скандальному президенту представляти Асамблею
Джерело:  online.ua

У Парламентській асамблеї Ради Європи ухвалили рішення відносно голови Педро Аграмунта, який опинився в епіцентрі скандалу через візит у березні до Сирії разом із офіційними особами РФ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата України Володимира Ар'єва, який є главою комітету ПАРЄ з культури та медіа.

Читайте також: Поїздка президента ПАРЄ в Сирію: учасники візиту визнали, що Росія їх використала

Ар'єв розповів, що Аграмунт поки не написав заяву про свою відставку, що він обіцяв раніше, але при цьому ПАРЄ заборонила йому проводити будь-яку активність від імені Асамблеї, в тому числі і представляти організацію.

"Президент ПАРЄ Аграмунт не написав заяву про відставку, не з'явився на Бюро і, відповідно, не зробив жодної заяви, обіцяної раніше. Бюро Асамблеї щойно абсолютною більшістю голосів висловило йому недовіру і відмовило в дозволі здійснювати візити, робити заяви і та проводити іншу активність від імені ПАРЄ", - повідомив нардеп.

"Тобто від повноважень президента ПАРЄ у Аграмунта фактично залишилась одна назва", - додав Ар'єв.

Як повідомляв ONLINE.UA, депутати Парламентської асамблеї Ради Європи офіційно оприлюднили вимогу про відставку президента ПАРЄ Педро Аграмунта через його візит до Сирії разом з депутатами Держдуми РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?