В Росії блогера хочуть посадити в колонію за лови покемонів у церкві
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії блогера хочуть посадити в колонію за лови покемонів у церкві

В Росії блогера хочуть посадити в колонію за лови покемонів у церкві
Джерело:  online.ua

У російському Єкатеринбурзі відбувся судовий процес над блогером Русланом Соколовським, який може отримати 3,5 роки ув’язнення за те, що ловив покемонів в одній з церков міста.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Znak.com.

Кримінальна справа проти блогера була порушена після того, як він опублікував в інтернеті відео з ловами покемонів у Храмі-на-Крові в Єкатеринбурзі.

Йому було інкриміновано порушення трьох статей Кримінального кодексу РФ: "Розпалювання ненависті або ворожості, або приниження людської гідності", "Порушення права на свободу совісті та віри", а також "Незаконний обіг спеціальних технічних засобів, призначених для негласного отримання інформації".

Читайте також: РПЦ відмовилася прощати ловця покемонів, соцмережі відповіли уїдливим жартом

28 квітня в суді прокурор попросив засудити Руслана Соколовського до 3,5 років колонії за образу почуттів віруючих.

 У свою чергу, виступаючи в суді з останнім словом, блогер зазначив, що під час перебування у СІЗО його ставлення до віруючих змінилося: "Я змінив ставлення до віруючих, коли був в СІЗО. Деякі з них обіцяли мене зґвалтувати ".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мережа була шокована поясненням одної з вірянок, "ображених" ловами покемонів, на судовому процесі в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?