Ранковий обстріл Красногорівки: штаб опублікував фото наслідків
Категорія
Події
Дата публікації

Ранковий обстріл Красногорівки: штаб опублікував фото наслідків

Ранковий обстріл Красногорівки: штаб опублікував фото наслідків
Джерело:  online.ua

В мережі з'явилися фото наслідків обстрілу бойовиками ДНР Красногорівки Донецької області, в результаті якого попередньо загинув один український військовий, ще четверо постраждали.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Війна на Донбасі: з'явилися фото наслідків жорстокого обстрілу Красногорівки

Зазначається, що обстріл Красногорівки почався біля шостої ранку. Бойовики стріляли зі сторони окупованої Старомихайлівки з озброєння БМП та мінометів 82 і 120 мм калібру.

Зазнали руйнувань будинки по вулицях: Ломоносова, Ворошилова, Орджонікідзе, Чайковського, Горіхова та Матросова.

Відзначається, що жоден місцевий житель не постраждав, представники СЦКК і місцевої поліції складають акти про характер руйнувань і пошкоджень.

Нагадаємо, що бойовики вже не вперше за останній час обстрілюють даний населений пункт. Так, терористи проводили обстріл Красногорівки в ніч на 1 квітня. Тоді було пошкоджено сім будинків.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у штабі АТО заявили, що протягом минулої доби позиції ЗСУ обстрілювалися 52 рази, а поранення отримали троє військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?