Янукович відхрестився від $1,5 млрд конфіскованих коштів
Категорія
Політика
Дата публікації

Янукович відхрестився від $1,5 млрд конфіскованих коштів

Янукович відхрестився від $1,5 млрд конфіскованих коштів
Джерело:  online.ua

Захист екс-президента України Віктора Януковича заперечує факт конфіскації у нього і його соратників $1,5 млрд.

Про це заявив адвокат колишнього президента-втікача Віталій Сердюк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

Читайте також: Порошенко пообіцяв нові конфіскації у сім'ї Януковича, Луценко назвав імена

Сердюк зазначив, що захист Януковича подав у Печерський райсуд позов щодо спростування інформації про конфіскацію $1,5 млрд. За його словами, цією вимогою буде доповнений позов про захист честі і гідності екс-гаранта.

"На руках у мене є виписки за рахунками Віктора Януковича з "Ощадбанку", там зовсім інша сума. Мова йде про 28 млн грн, які заарештовані і які не конфіскуються зараз. Це гроші його особового рахунку, його особисті заощадження, з яких були сплачені всі податки. Тому остання, активно поширювана інформація про арешт коштів, про їх конфіскацію і вилучення повністю не відповідає дійсності", - підкреслив адвокат.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко пояснював, що конфісковані кошти будуть направлені на зміцнення оборонної спроможності України і соцпідтримку громадян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?