За добу в Одесі було затримано трьох поліцейських-хабарників: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

За добу в Одесі було затримано трьох поліцейських-хабарників: з'явилися фото

За добу в Одесі було затримано трьох поліцейських-хабарників: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

В Одесі протягом доби відбулось декілька затримань співробітників поліції, які вимагали хабарі у громадян, які вчинили злочин та перебували під слідством.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Читайте також: Справа на три мільйони: Луценко повідомив про затримання поліцейського-хабарника

Перший випадок стався у Портофранківському районі міста: двоє дільничих вимагали у громадянина 1,5 тисячі гривень як умову закриття провадження відносно завдання легких тілесних ушкоджень.

"Одразу після отримання коштів 33-річних співробітників поліції затримали працівники Одеського управління внутрішньої безпеки та слідчі прокуратури області", - повідомили у поліції.

Другий випадок був значно більш кричущий: слідчий домовився із громадянином про отримання 6 тисяч доларів США для уникнення відповідальності у вчиненні ДТП з тяжкими наслідками. Врешті решт водій спромігся зібрати лише 3,5 тисячі в американській валюті. Поліцейський виявив "розуміння" та зменшив "борг" до 1 тисячі.

"При отриманні цієї суми 32-річний слідчий одеської поліції був затриманий в порядку ст.208 КПК України у результаті спільних заходів оперативників внутрішньої безпеки Національної поліції, працівників Управління служби безпеки України та прокуратури Одеської області. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу викритим у хабарництві працівникам поліції", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері 26 квітня в Одесі п’яний водій автомобіля Аlfa Romeo з польською реєстрацією влетів у вітрину збройового магазину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?