Легендарний чемпіон назвав велику проблему Джошуа перед боєм з Кличком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний чемпіон назвав велику проблему Джошуа перед боєм з Кличком

Легендарний чемпіон назвав велику проблему Джошуа перед боєм з Кличком
Джерело:  online.ua

Легендарний британський боксер Леннокс Льюїс застеріг свого співвітчизника Ентоні Джошуа, який підійшов до бою з Володимиром Кличком з найбільшою вагою в кар'єрі.

КЛИЧКО - ДЖОШУА ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН БОКС 29 КВІТНЯ

Як повідомляє ONLINE.UA, Льюїс звернув увагу на велику вагу чемпіона IBF.

"Джошуа підійшов занадто важким до бою. Це дуже багато (вага Джошуа - 113,4 кг, а Кличко важить 108,9 кг 0 прим. ред.). Він повинен звернути увагу на свою витривалість, і переконатися в тому, що зможе боксувати весь бій", - сказав Леннокс в інтерв'ю Sky Sports.

Водночас Льюїс відзначив фантастичну форму Володимира Кличка.

"Я ще ніколи не бачив Кличка у такій формі. Нас чекає дуже хороший бій", - додав Льюїс.

Дивіться: Кличко — Джошуа: всі подробиці бою 29 квітня

Льюїс звернув увагу і на той факт, що Джошуа раніше не боксував більше семи раундів.

"Як на мене, це недолік, тому що він ще не боксував повний бій. Ми знаємо його силу, але чи витримає він усі 12 раундів. Що робитиме Джошуа, коли Кличко влучить у нього. Чи є у його кутку люди, які зроблять йому правильні підказки. Сподіваюсь, що Ентоні підготувався добре. Мова йде про вивчення і використання різних елементів і стратегій для перемоги в поєдинку. І, безперечно, це найважливіший бій у його кар'єрі", - підсумував Льюїс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?