Дерджеп США закликав ООН до рішучих дій через загрозу нападу КНДР
Категорія
Світ
Дата публікації

Дерджеп США закликав ООН до рішучих дій через загрозу нападу КНДР

Дерджеп США закликав ООН до рішучих дій через загрозу нападу КНДР
Джерело:  Reuters

Державний секретар США Рекс Тіллерсон заявив, що "загроза нападу Північної Кореї на Сеул або Токіо реальна", і закликав Раду безпеки ООН до рішучих дій.

Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на Reuters.

За інформацією видання, Тіллерсон також звернувся до міжнародного співтовариства із закликами припинити дипломатичні відносини або зменшити рівень контактів з Пхеньяном.

Читайте також: США пояснили, навіщо встановлюють у Південній Кореї систему ПРО

"З кожним наступним ударом і ракетним випробуванням Північна Корея підштовхує Північно-Східну Азію і світ до нестабільності і більш широкого конфлікту. Загроза нападу Північної Кореї на Сеул або Токіо реальна", - сказав держсекретар США, додавши про необхідність введення нових санкцій проти КНДР та осіб, що підтримують програми з озброєння і ракетні програми.

Як повідомляв ONLINE.UA, адміністрація президента США Дональда Трампа запросила американський Сенат у повному складі до Білого дому, щоб обговорити ядерну програму КНДР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?