В Росії повідомили про таємну розмову Порошенка і Путіна, АП все заперечує
Категорія
Політика
Дата публікації

В Росії повідомили про таємну розмову Порошенка і Путіна, АП все заперечує

В Росії повідомили про таємну розмову Порошенка і Путіна, АП все заперечує
Джерело:  news.liga.net

Російська газета КоммерсантЪ повідомила, що в першій половині квітня відбулася таємна телефонна розмова між Порошенком і Путіним з ініціативи української сторони; в Адміністрації президента України цю інформацію спростовують.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LIGA.net.

"Єдина розмова була в квітні 18.04 в рамках Нормандського формату, про що було повідомлено в спільному прес-релізі чотирьох прес-служб", - повідомили виданню, додавши, що "інформація, поширена російським виданням КоммерсантЪ є брехнею".

Читайте також: Стало відомо, про що домовились Порошенко й Лукашенко в Білорусі

Разом з тим російська газета з посиланням на "поінформовані джерела в Москві і Києві" повідомляла, що Володимир Путін і Петро Порошенко "продовжують спілкуватися по телефону - хоча на офіційному рівні представники двох країн обмінюються жорсткими звинуваченнями".

За даними росіян, останній розмова відбулася "в першій половині квітня і була присвячена ситуації на Донбасі".

"Бесіда тривала близько 20 хвилин і відбулася за ініціативою української сторони", - сказано в замітці.

Як розповів співрозмовник газети в Москві, розмова нібито проходив в "поважному коректному ключі", а глави держав періодично "переходили на жартівливо-іронічний тон". "Президенти змушені були жартувати, щоб не посваритися і не наговорити один одному різкостей", - пояснило джерело газети в РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 квітня президент Росії Володимир Путін провів телефонну розмову з президентом України Петром Порошенком, канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом; сторони обговорили відновлення великоднього перемир’я на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?