Росію хочуть позбавити права участі в зимовій Олімпіаді
Категорія
Світ
Дата публікації

Росію хочуть позбавити права участі в зимовій Олімпіаді

Росію хочуть позбавити права участі в зимовій Олімпіаді
Джерело:  Укрінформ

Голова комітету бундестагу у справах спорту Дагмар Фрайтаг закликала позбавити Росію участі в зимових Олімпійських іграх-2018, які відбудуться в південнокорейському Пхенчхані.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"Росія недостатньо усвідомлює неправомірність вчиненого. Я вважаю, необхідно дати зрозуміти, що за таких умов російська збірна не може брати участі в Олімпійських іграх на початку 2018 року", - сказала Фрайтаг в інтерв'ю Deutsche Welle.

Читайте також: Росії натякнули, що на наступній Олімпіаді у неї будуть великі проблеми

Нагадаємо, російські легкоатлети та важкоатлети не були допущені до участі в літніх Олімпійських іграх-2016 в Ріо через допінговий скандал.

Крім того, Паралімпійська збірна Росії була повністю усунена від участі в Паралімпіаді-2016, і в даний час їй заборонено брати участь у відбіркових змаганнях на Паралімпіаду-2018.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) Крейг Ріді звернувся у Міжнародний олімпійський комітет (МОК) з вимогою заборонити Росії брати участь у Зимових Олімпійських іграх 2018 року в Пхенчхані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?