Окупантам у Криму не сподобався український промо-ролик до Євробачення
Категорія
Події
Дата публікації

Окупантам у Криму не сподобався український промо-ролик до Євробачення

Окупантам у Криму не сподобався український промо-ролик до Євробачення
Джерело:  РІА Новини

В український промо-ролик до "Євробачення-2017" включили пам'ятник архітектури "Ластівчине гніздо" в окупованому Росією Криму, що дуже не сподобалось так званій місцевій "владі".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РІА Новини".

Віце-прем'єр "кримського уряду" Дмитро Полонський заявив, що замок "Ластівчине гніздо", який увійшов у відео під назвою "Приїжджайте в Україну святкувати різноманітність" нібито російська пам'ятка архітектури.

"Є гарна приказка:" Хоч бачить око, та зуб не йме ". Тут така ж історія. Рівне та ж ситуація. Скільки б не вони ні заглядалися на це все, ця краса належати їм вже не буде ніколи. Їм би хотілося, щоб це було їх, але це не їх. А то, що вони вставили в ролик і тим самим зайвий раз популяризували одну з найбільш значущих і важливих пам'яток нашого краю, нехай показують ", - сказав Полонський.

Читайте також: Незвичайна знахідка: в окупованому Криму виявили склеп часів Македонського

"Вони повинні погодитися і зрозуміти, що це не їх, це належить усім кримчанам, це належить Росії, це наше російське надбання", - додав "віце-прем'єр".

Як повідомляв ONLINE.UA, на кадрах офіційного ролику до Євробачення-2017 можна побачити "Ластівчине гніздо" окупованого Криму. У короткому відео присутні кадри, зняті в найживописніших куточках України. Основою для ролику стала мелодія пісні Шакіри, відома з мультфільму "Зоотрополіс".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?