Ще один російський артист збирається в Україну після гастролей в окупованому Криму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ще один російський артист збирається в Україну після гастролей в окупованому Криму

Ще один російський артист збирається в Україну після гастролей в окупованому Криму
Джерело:  Крим.Реалії

Російський рок-музикант Найк Борзов збирається приїхати до Києва в липні цього року, незважаючи на нещодавній виступ в окупованому Росією Криму.

Про це розповіла менеджер російського артиста Олена Савельєва, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Крим.Реалії".

Савельєва не змогла уточнити, через яку територію група в'їхала до анексованого Криму, де 22 та 23 квітня відбулися гастролі музиканта в Севастополі та Сімферополі, але запевнила, що правил артисти не порушували.

 «Я не думаю, що СБУ думає, що Найк Борзов шпигун. Найк займається музикою, він аполітичний, як на мій погляд, як людина, і, думаю, що це не має для нього вирішального питання. Ну не пустять до України – дуже шкода, але що ж ми можемо зробити? Розумію, коли це набуває політичного забарвлення, як зі співаком «Євробачення»... Мені здається, краще їх допитувати, а ми то що – бідні рок-н-рольщики. Найк Борзов, це ж не Філіп Кіркоров, це ж інше ставлення й інша публіка, і я щиро вірю, що коли ми поїдемо в липні на фестиваль, усіх пустять, ми порадіємо, в Україні не були давно», – сказала менеджер.

Читайте також: Окупантам у Криму не сподобався український промо-ролик до Євробачення

«Ми ніяких правил не порушували, ми приїхали в бар, зіграли 45-хвилинний концерт. Про що ми говоримо, це що виступ на стадіоні, де 50 тисяч людей, мені смішно. Але якщо його не пустить СБУ – таке життя. Існують політичні заходи, існують концертні заходи, куди приходить невелика кількість людей, насолоджуються музикою, спілкуються. Чому ми повинні припинити виступати в Криму, на Україні, де ще ми повинні припинити виступати? Ми не виступаємо на Красній площі, не виступаємо на мітингах, не про це Найк Борзов... Є достатньо прикладів, коли люди виступають у Криму, і це не заважає», – додала менеджер артиста.

На офіційному сайті артиста поки про гастролі в Києві інформації немає.

Як повідомляв ONLINE.UA, російській співачці Лоліті Мілявській, котру в ніч на 23 квітня зняли з потяга, що їхав до Києва, заборонено в’їзд в Україну строком на три роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?