Ідеального немає: в мережі з'явився альтернативний ролик про Київ до Євробачення
Категорія
Україна
Дата публікації

Ідеального немає: в мережі з'явився альтернативний ролик про Київ до Євробачення

Ідеального немає: в мережі з'явився альтернативний ролик про Київ до Євробачення

У мережі з'явилося альтернативне промо-відео України та Києва до Євробачення-2017.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook авторів ролику, групи ентузіастів-професійних телевізійників.

Ролик під назвою "Meet the real Ukraine" ("Зустрічай справжню Україну") показує "неідеальний" Київ та країну. Разом з гарними видами міста, знятими з дронів, на відео присутні кадри війни на Донбасі та події Революції Гідності.

"Не існує ідеального світу. Світу, де всі щасливі та усміхнені - не існує. Немає світу де всі здорові. Де не лишають дітей. Де немає війни та брехні. Немає світу без зради, болю та страху. Також як і немає світу без краси, любові, щастя та правди. Немає світу без співчуття, милосердя, піклування. Немає світу без надії, без пристрасті, без душі. Світ в якому є лише щось одне - нереальний та неповний. В ньому відсутня гармонія. Все що однобічно - без гармонії. Все що однобічно - неправда", - відмічають автори відео.

Читайте також: Як виглядатиме головна фан-зона Євробачення-2017: ексклюзивний фоторепортаж

"У нас не завжди круто, тихо та файно. Але коли любиш - краса не той критерій, що стоїть на першому місці. У всьому. Чи то відео, чи то людина чи навіть країна. Ми не хочемо бути краще, аніж ми є. Ми не хочемо говорити, що все класно, коли це не так. Тут не всюди глянець та посміхаються діти, тут не завжди сонячно та чисто. Але тут Душа та Любов й завжди радіють гостям", - додали творці ролика.

Автор ідеї - режисер і креативний продюсер Наталя Пятигіна. Всі учасники команди - режисери, редактори, оператори з різних телеканалів і продакшн-студій - працювали на волонтерських засадах. Знімальне устаткування також позичали у колег. Таким чином, бюджет проекту склав 0 гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з'явилося офіційне відео до Євробачення-2017, на якому можна побачити "Ластівчине гніздо" в окупованій Ялті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?