У Авакова звернулися до українців з проханням щодо "георгіївських стрічок"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Авакова звернулися до українців з проханням щодо "георгіївських стрічок"

У Авакова звернулися до українців з проханням щодо "георгіївських стрічок"
Джерело:  online.ua

Радник міністра МВС Арсена Авакова Зорян Шкіряк закликав українців не використовувати комуністичну символіку, в тому числі так звані "георгіївські стрічки" під час травневих дат, а особливо 8-9 травня.

Про повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.

"Прошу утриматися від використання забороненої комуністичної символіки. У першу чергу - георгіївських стрічок. Це стосується всього періоду, в тому числі 8-9 травня", - сказав Шкіряк у ході брифінгу.

Читайте також: Росія готує на травневі свята провокації в Одесі - розвідка

Радник Авакова нагадав, що "георгіївська стрічка" в 2014 році стала одним з атрибутів сепаратистів в Криму й на Донбасі, які надягали її для ідентифікації себе як прихильників "руського миру"

"Під цим знаком терористи захоплювали українські міста і вбивали українських громадян. З цими стрічками і зараз російські танки і російські чоботи топчуть українську землю. Сьогодні це ознака російського тероризму. Прошу не використовувати ці стрічки під час травневих дат. Це викликає логічну і об'єктивну правильну реакцію в українського патріота і громадянина", - заявив Шкіряк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?