Країна-"союзниця" Росії зробила гучну заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Країна-"союзниця" Росії зробила гучну заяву

Країна-"союзниця" Росії зробила гучну заяву
Джерело:  online.ua

Організація американських держав (ОАД) отримала повідомлення від Венесуели про вихід з її складу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку організації в Twitter.

"Рішенням є не вихід з ОАД, а редемократизація країни", - зазначили в Організації американських держав.

Читайте також: Верховний суд Венесуели заблокував відставку друга Путіна

Раніше повідомлялося, що 27 квітня Венесуела вирішила вийти зі складу ОАД. Міністр закордонних справ країни Делсі Родрігес зазначив, що процедура виходу займе два роки.

Як відомо, владу Венесуели активно підтримує режим Кремля. Разом з тим дії влади Венесуели піддаються критиці з боку Організації американських держав.

Венесуела також є однією з небагатьох країн, яка разом із Росією визнала "незалежність" так званих Абхазії і Південної Осетії.

Нагадаємо, ОАД була заснована в 1948 році за ініціативи США. В ОАД входять 35 держав - більшість країн Північної і Південної Америки. Єдина країна, яка не є членом ОАД - Куба, яка була виключена з організації в 1962 році після переходу до соціалізму.
Як повідомляв ONLINE.UA, Міжнародний валютний фонд прогнозував рівень інфляції в Венесуелі, яка підтримує дії президента РФ Володимира Путіна, на рівні 1600% — в 2017-му.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?