Гройсман у відеоблозі розповів, як отримати гроші за економію субсидій
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман у відеоблозі розповів, як отримати гроші за економію субсидій

Гройсман у відеоблозі розповів, як отримати гроші за економію субсидій

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман записав відеоблог, у якому розповів, як українці зможуть отримати компенсацію зекономлених субсидій.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прем'єра.

"1,5 млн родин, які використовували газ та електроенергію для опалення своїх помешкань, і забезпечили економію у цьому опалювальному сезоні, отримають реальну компенсацію у розмірі до 700 грн готівкою. Як її отримати - розповідаю у своєму відеоблозі", - написав Гройсман.

Читайте також: Підвищення цін на газ не передбачається - Гройсман

Він нагадав, що уряд ще з осені 2016 року розробляв механізми компенсації економії, яку українці забезпечили під час опалювального сезону.

Щоб отримати компенсацію за економію субсидій, необхідно звернутися з листом до Управління соціального захисту. Це потрібно зробити з 1 липня до 1 вересня цього року.

"Для вас буде зроблений обов'язково перерахунок і ви готівкою отримаєте ці кошти в свій сімейний бюджет", - зазначив глава уряду.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше віце-прем’єр-міністр Павло Розенко заявив, що перші виплати у межах монетизації субсидій буде здійснено до 1 вересня 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?