У Росії проходить масштабна акція протесту проти Путіна: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії проходить масштабна акція протесту проти Путіна: з'явилися фото

У Росії проходить масштабна акція протесту проти Путіна: з'явилися фото
Джерело:  Відкрита Росія

У суботу, 29 квітня, в різних містах Росії розпочались акції протесту проти політики президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Відкриту Росію.

Організатором акції під назвою "Набрид" виступив російський опозиційний рух "Відкрита Росія". Зазначалося, що акція була запланована на 29 квітня на14:00.

На акцію протесту проти Путина вийшли в Москві, Санкт-Петербурзу, Уфі, Саратові, Орлі, Челябінську та інших містах Росії.

Читайте також: "Відкриту Росію" Ходорковського у РФ визнали небажаною організацією

Повідомляється, що в Орлі трьох учасників акції "Набрид" заблокували в машині. Навколо близько 20 осіб на різних машинах, в формі та штатському.

В Томську в рамках акції "Набрид" зібрали листи на ім'я президента Росії. Громадяни вимагають від Путіна не йти на 4-й термін.

Такі ж листи зібрали й у Москві. Зазначається, що незрозумілі активісти з пов'язками вирішили чи то зайняти центр Москви, чи то закрити своїми тілами приймальню АП. А в районі Китай-міста багато поліції.

У Санкт-Петербурзі, незважаючи на дощ, люди збираються на акцію протесту.

У Кемерові всіх затриманих (14 осіб) привезли до суду, у відділі поліції залишили одного активіста - йому хочуть дати 10 діб. Організтора Дмитра Улітіна відпустили. Привезених активістів протримали біля суду в автозаку, майор поліції поніс до суду пачку протоколів, вибіг звідти через деякий час і всіх знову повезли в центральний відділ поліції. За версією адвоката, поліцейські неправильно склали протоколи. Затриманих не випускають з автозаку уже 3 години.

Як повідомляв ONLINE.UA, російський опозиційний рух "Відкрита Росія" оголосив, що не вважає себе "небажаною організацією", незважаючи на рішення Генпрокуратури РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?