Охороняти Євробачення-2017 будуть 10 тисяч поліцейських
Категорія
Події
Дата публікації

Охороняти Євробачення-2017 будуть 10 тисяч поліцейських

Охороняти Євробачення-2017 будуть 10 тисяч поліцейських
Джерело:  Укрінформ

У Києві на час проведення Євробачення до охорони громадського правопорядку залучать до 10 тисяч правоохоронців.

Про це заявив заступник голови Національної поліції - начальник Головного управління НП у м. Києві Андрій Крищенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"Взагалі буде до 10 тисяч (правоохоронців - ред.). Це враховуючи те, що якісь масові заходи на Євробачення проводяться не постійно протягом двох тижнів, а це кілька днів, то сили будуть коригуватися від 6-8 тисяч в залежності від оперативної обстановки", - зазначив Крищенко.

За його словами, будуть задіяні 3 тисячі військовослужбовців Національної гвардії, також близько 3 тисяч працівників поліції Києва. Решту, підкреслив Крищенко, будуть складати працівники поліції з інших регіонів у разі необхідності.

Читайте також: Як виглядатиме головна фан-зона Євробачення-2017: ексклюзивний фоторепортаж

Також начальник київської поліції повідомив, що до охорони громадського порядку будуть залучені кінологи.

"Кінологи вже працюють із початку завезення обладнання до Виставкового центру і монтажу обладнання, повністю перевіряються всі автомобілі, на яких завозиться це обладнання. Перевіряються всі конструкції", - наголосив Крищенко, додавши, що кінологи будуть постійно задіяні у Євромістечку на Хрещатику і будуть перевірятися станції метрополітену.

Як повідомляв ONLINE.UA, на кадрах офіційного ролику до Євробачення-2017 можна побачити "Ластівчине гніздо" окупованого Криму. У короткому відео присутні кадри, зняті в найживописніших куточках України. Основою для ролику стала мелодія пісні Шакіри, відома з мультфільму "Зоотрополіс". Її виконує Настя Багінська, фіналістка першого сезону конкурсу "Голос. Діти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?