В Києві від ураження струмом загинув патрульний поліцейський
Категорія
Події
Дата публікації

В Києві від ураження струмом загинув патрульний поліцейський

В Києві від ураження струмом загинув патрульний поліцейський
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 29 квітня, в реанімації помер патрульний поліцейський Києва, лейтенант поліції Андрій Дем'яненко; смерть, ймовірно, настала через зупинку серця внаслідок удару струмом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook патрульної поліції Львова.

"Андрія доставили швидкою до реанімаційного відділення однієї зі столичних лікарень. Лікарі доклали всіх зусиль, щоб врятувати життя нашого патрульного, але, на жаль, о 13:34 констатували, що 26-річний інспектор патрульної поліції пішов з життя", - сказано у повідомленні.

Читайте також: У військовій частині на Волині побилися військові-контрактники, один помер

У поліції також повідомили, що трагедія сталася у позаробочий час патрульного. Це вже шоста втрата Департаменту патрульної поліції, додали у прес-службі.

Як повідомляв ONLINE.UA, екс-депутат кількох скликань Верховної Ради України, колишній глава проросійської партії "Союз" Лев Миримський раптово помер у віці 57 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?